×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic mirakelvänder mot Misfits — nära identisk repris av förra mötet

2
Det blev en svettig fredagskväll för alla Fnaticfans. Laget var riktigt illa ute mot Misfits Gaming men lyckades, precis som i lagens tidigare möte under säsongen, vända och vinna matchen. Ska Fnatic ha en chans på sommarens titel finns det dock mycket kvar att önska.
Under fredagen ställdes Fnatic mot Misfits Gaming. En match som var viktig för båda sidor då de båda lagen just nu befinner sig i ett tufft tabelläge. För Fnatic inleddes matchen som det sett ut under de senaste veckorna, med individuella spelarmisstag. Gabriël "Bwipo" Rau gav bort flera elimineringar på toppsidan och i de mindre fighterna verkade Fnatic inte alls vara på samma våglängd något som ledde till att både Bwipo och Zdravets "Hylissang" Galabov såg vilsna ut.

Efter 25 minuters spel hade Misfits en ledning med över 8,000 guld och det såg ut som att Fnatic skulle få ännu mer att fundera över till kommande matcher. Misfits hade dock svårt att stänga matchen och ju längre den pågick desto fler teamfights blev det. Där kom Fnatics rutin fram och plötsligt fungerade laget som en väloljad maskin. Martin "Rekkles" Larsson stod längst bak med Senna och helade sina medspelare samtidigt som Oskar "Selfmade" Boderek och Tim "Nemesis" Lipovšek träffade rätt med Kha'Zix och Orianna.

Trots att Msifits säkrat matchens alla drakar och såg ut att kunna ta även Elder Dragon var det Fnatic som visade sig vara starkare. I en teamfight vid draken säkrade Nemesis en Quadra Kill vilket ledde till att Fnatic kunde ta både Elder Dragon och Baron Nashor. Kort senare kunde de också säkra segern. För Misfits sved förlusten förmodligen extra mycket då laget förlorade på ett nästan identiskt vis mot Fnatic i lagens match tidigare under säsongen. Det finns också en chans att lagen möts i slutspelet, vilket säkerligen skulle innebära ett mentalt övertag för de orange-svarta.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..