×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Svensken om FORG1VEN: "Det är inget annat än en katastrof"

1
Den tidigare Vitalitycoachen, Jakob "YamatoCannon" Mebdi, tror inte att att Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou kommer tillbaka efter de senaste händelserna. —Att man bänkar sig själv under vad som kan vara ens sista chans i karriären är inget annat än en katastrof, säger svensken i en YouTube-video.
Efter att Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou, enligt honom själv, valt att ta klivet åt sidan från startuppställningen i FC Schalke 04 har reaktionerna varit många. Åsikterna har också gått isär huruvida det verkligen var rätt av greken att ta till Twitter. Veteranen skrev att anledningen till att han inte kommer att spela är för att laget inte håller den standard han är van vid, vilket går att tolka som att han upplever att lagkamraterna inte håller måttet.

En som kommenterat hela situationen är svenske ex-Vitalitycoachen Jakob "YamatoCannon" Mebdi. Under en frågestund på sin YouTubekanal besvarade han en följares fråga huruvida han trodde att karriären nu är över för FORG1VEN eller om något annat lag skulle våga plocka upp honom efter de senaste händelserna. Svenskens svar på den punkten var väldigt tydligt.

—Jag tror att hans karriär är över. Allmänhetens uppfattning just nu är inte bra och människor som tidigare har pratat gott om honom, trots alla rykten om hur han var som lagkamrat, har vänt sig mot honom, säger YamatoCannon i videon.

Svensken lyfter vidare hur den brittiske esportjournalisten Duncan "Thorin" Shields, som ofta försvarat FORG1VEN, nu tror att greken ljuger och att det inte var han själv som tog beslutet att ta steget åt sidan. Istället ska det ha varit Schalke 04 som bänkade honom. Anledningen till FORG1VENs tweet skulle enligt Thorin vara för att hålla grekens ego intakt, vilket enligt YamatoCannon skulle vara bättre än om det faktiskt är så att han bänkat sig själv.

—Det finns två sätt att se på det hela. Antingen så ljuger han vilket är riktigt dumt, eller så är det sant, vilket jag tycker är värre. Att man bänkar sig själv under vad som kan vara ens sista chans i karriären är inget annat än en katastrof och jag tror verkligen att det är slutet för hans karriär, säger YamatoCannon.

Om FORG1VEN kommer tillbaka till Schalkes startuppställning är fortfarande oklart. Laget har med ersättaren Nihat "Innaxe" Aliev börjat vinna matcher och då greken inte var en av de bästa spelarna i laget innan han bänkade sig själv är det svårt att se att dörren öppnas på nytt för honom.Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..