×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Så får du en ny möjlighet att ångra ditt köp i LoL-shoppen

1
Tidigare har Riot Games erbjudit alla League of Legends-spelare tre så kallade "refund tokens" som gett dem en möjlighet att ångra ett köp som gjorts i spelet. För den som använt alla sina tre tokens har det sedan inte varit möjligt att ångra sig, men i samband med den nya säsongen har Riot bestämt sig för att ge ut fler.
För den som ångrat sig efter att ha köpt ett nytt skin, den nya hjälten eller de där 25 loot-lådorna har det funnits en räddning, nämligen "refund tokens". Varje konto har tidigare haft en begränsad mängd av dessa, närmare bestämt tre, och har man använt sina tre har man helt enkelt fått stå fast vid sina välgenomtänkta eller mindre välgenomtänkta inköp. Nu har dock spelutvecklaren Riot Games bestämt sig för att erbjuda alla som använt minst en av sina refund tokens på ytterligare en.

För den som fortfarande ångrar förra årets köp av Spirit Guard Udyr, eller något annat, är dock hoppet ute. Refund tokens fungerar nämligen bara att använda på saker som köpts de senaste 90 dagarna. För den som ändå känner att det här kan vara en bra sak att ha för framtida mindre genomtänkta inköp krävs att man går igenom en enkel process. Allt som krävs är att man klickar här och loggar in, därefter får man veta ifall man berättigad till ytterligare en refund token.

Att Riot Games ger ut nya refund tokens händer dock inte speciellt ofta och som det ser ut just nu så kommer de att ge ut en per år. Så se till att spara på den tills den verkligen behövs. Det kanske inte är värt att begära ett återköp på den senaste hjälten du köpt med Blue Essence, istället blir den kanske mer användbar när du ångrar att du köpte det nyaste ultimate-skinnet som inte riktigt motsvarade dina förväntningar.Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..