×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Mithy är Fnatics nya huvudcoach — tar över efter YoungBuck

1
Fnatic har gjort klart med Joey "YoungBuck" Steltenpools efterträdare. Det blir den tidigare Lemondogs- och Origen-supporten Alfonso "Mithy" Rodríguez som därmed lägger ner sin karriär som spelare.
Under torsdagskvällen presenterade Fnatic sin nya huvudcoach för sitt League of Legends-lag. Det blir den tidigare Origen-supporten Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez som nu får ta över stafettpinnen från Joey "YoungBuck" Steltenpool som lämnat för konkurrenten Excel Esports.

Spanjoren som har en lång karriär som spelare bakom sig inledde LCS-karriären i svenska organisationen Lemondogs. Med laget vann han grundserien under sommaren 2013 för att sedan förlora mot Fnatic i finalen av slutspelet. Säsongen avslutades med Worlds där laget placerade sig som trea i sin grupp efter T1 och Oh My God något som inte räckte till slutspel.

25-åringen är dock kanske mest känd för insatserna mellan 2014 och 2016 i Origen, där han tillsammans med bland annat Jesper "Zven" Svenningsen och Enrique "xPeke" Cedeño Martínez tog laget från challengerscenen i Europa till en semifinal i Worlds. Därefter har han hunnit representera både G2 Esports och Team SoloMid innan han under det senaste året återvände till Origen.

Mithy som nu alltså pensionerar sig som spelare säger i en video som lagts upp på Fnatics YouTube att det är en konstig känsla att spelarkarriären är slut. Han kände dock att han bara skulle vilja spela för ett topplag och då det inte såg ut att bli så valde han att istället satsa på coach-karriären, något han alltid tänkt skulle bli hans nästa steg efter spelarkarriären. I Fnatic blir han en av två nya värvningar där jungle-spelaren Oskar "Selfmade" Boderek sedan tidigare skrivit kontrakt med organisationen.Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..