×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Destiny blir första australiensare i LEC när Origen värvar stort

1
I tisdags blev det klart att det Europeiska laget Origen värvar in tre nya spelare. Två kommer direkt från ligakonkurrenterna Splyce och Schalke 04 medan den tredje, Mammoths supportspelare Mitchell "Destiny" Shaw, blir den första australiensaren i LEC.
Det är full fart på transfermarknaden nu när League of Legends säsongen är slut. Ett lag som inte legat på latsidan är Astralis som i tisdags presenterade tre nya spelare. Laget har värvat Elias "Upset" Lipp från FC Schalke 04, Andrei "Xerxe" Dragomir från Splyce och Mitchell "Destiny" Shaw från australiensiska Mammoth. Destiny blir i och med detta den första spelaren från Australien att spela i LEC.

Tillsammans med Barney "Alphari" Morris och Erlend "NukeDuck" Våtevik Holm bildar de tre nyförvärven Origens startfemma inför nästa års säsong. De nya värvningarna innebär att Patrik "Patrik" Jírů får lämna laget. Så verkar också bli fallet för Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez som ryktas lägga spelarkarriären på hyllan för ett jobb som coach för Fnatic. Den tredje spelaren som blir av med sin startplats, Jonas "Kold" Andersen, är enligt organisationen fortfarande sjukskriven.

Så ställer Origen upp i LEC under 2020:

Barney "Alphari" Morris - Toplane
Andrei "Xerxe" Dragomir - Jungle
Erlend "NukeDuck" Våtevik Holm - Midlane
Elias "Upset" Lipp - AD Carry
Mitchell "Destiny" Shaw - Support



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..