×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Broxah lämnar Fnatic för Team Liquid — Selfmade ryktas vara ersättaren

1
Silly season i League of Legends har inlett i en rasande takt och flera spelare har under det senaste dygnet bytt lag. Senast ut är Fnatics jungle-spelare Mads "Broxah" Brock-Pedersen som lämnar det Europeiska laget för spel i den amerikanska organisationen Team Liquid.
Den 18 november blev alla spelare med utgående kontrakt tillgängliga på marknaden vilket har gjort att många spelare på kort tid har bytt lag. En av de största händelserna är att Mads "Broxah" Brock-Pedersen lämnar Fnatic. Martin "Rekkles" Larsson lagkamrat kom till Fnatic under slutet av 2016 då han inledde sin tid i det svarta och orangea laget med spel akademilaget. Därefter gick det snabbt vidare till Fnatics LEC-lag. Dansken blev tidigt känd för sin signaturhjälte Lee Sin som han flera gånger presterade riktigt bra på.

22-åringen som redan är klar för sin nya klubb får packa väskorna och flyga västerut då karriären nu fortsätter i nordamerikanska Team Liquid. Där ersätter han veteranen Jake "Xmithie" Puchero. Till Fnatics YouTubekanal säger Broxah att laget haft problem under hela säsongen och att ingen lösning varit i sikte. Något som gör att om det fanns ett tillfälle för honom att lämna Fnatic så skulle det vara nu. Han avslutar också med en hälsning till alla Fnaticfans.

—Se det här inte som ett hejdå, det kommer alltid att finnas en bit av Fnatic kvar i mitt hjärta, säger Broxah till lagets YouTubekanal.


Vem som ersätter dansken är ännu inte klart men enligt Jacob Wolf på ESPN kommer det att bli SK Gamings Oskar "Selfmade" Boderek. Fnatic ryktas också vara på gång att ersätta Joey "YoungBuck" Steltenpool med tidigare Origen- och TSM-spelaren Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez som avslutar spelarkarriären.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..