×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Excel Esports värvar tidigare G2 och Fnatic-coachen

1
Fnatics huvudcoach, Joey "YoungBuck" Steltenpool meddelade för en vecka sedan att han lämnar Fnatic. Nu är han klar för LEC-rivalen Excel Esports. I torsdags presenterade den brittiska organisationen holländaren som deras nya huvudcoach.
Det har ryktats om att Fnatic har haft en hel del interna problem under säsongen vilket bekräftades när coachen, Joey "YoungBuck" Steltenpool, under förra veckan lämnade laget. Holländaren bekräftade problemen och sa då att det senaste året har varit hans värsta i karriären sedan han började med esport under 2012. Två dagar efter att han officiellt lämnat Fnatic kom sedan nyheten om att han skrivit på för rivalerna Excel Esports och 28-åringen ska nu försöka lyfta sitt nya lag mot toppen av LEC.

Excels verksamhetschef, Grant Rousseau, säger i en nyhet publicerad av organisationen att de är väldigt glada över att kunna välkomna "the six-star general" (YoungBuck har vunnit LEC sex gånger) till laget. YoungBuck själv menar att Excel är den bästa platsen för honom när det gäller att utveckla talanger och han hoppas på att kunna hjälpa dem mot målet att bli en storklubb i LEC.

Efter sin spelarkarriär slog 28-åringen igenom som coach i G2 Esports där han vann den Europeiska ligan hela fyra gånger. Därefter gick resan vidare till Fnatic och i rollen som manager kunde han vinna ytterligare två ligatitlar. Efter att ha tagit över som coach inför årets säsong gick det dock inte riktigt lika bra och Fnatic blev den ständiga tvåan efter G2 Esports. Hur det kommer att gå för holländaren i Excel återstår att se.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..