×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Superstjärnan vägrar spela — backas upp av egna laget

1
Efter att videoklipp som visar hur den kinesiska superstjärnan Yu "JackeyLove" Wen-Bo vägrar spela i en solo queue match på den europeiska servern har både JackeyLove och Riot Games fått ta emot kritik på sociala medier. Nu har 18-åringens lag, Invictus Gaming, svarat på kritiken.
—We would like to clarify Jackeylove was not negative gaming, it was a normal Summoner's rift experience, skriver organisationen på Twitter.
I tisdags gick före detta Fnatic- och Misfits Gaming-spelaren, Paul "sOAZ" Boyer, ut på Twitter och undrade om någon visste vilken Worlds-spelare det var som vägrade spela i en solo queue-match på den Europeiska servern. Snabbt kom flera svar på frågan och Invictus Gamings AD-carry, Wen-bo "JackeyLove" Yu, pekades ut som den skyldiga.

Snart började videoklipp på JackeyLoves agerande att spridas. Där gick det att se hur den regerande världsmästaren står i sin egen bas under en minut innan han ensam och i låg level försöker sig på att ta Rift Herald själv. Efter att ha misslyckats fortsätter han med att springa runt i sin egen djungel utan att verka ha en tanke på att försöka spela matchen på ett professionellt sätt.

Agerandet rörde upp känslor hos många som anser att JackeyLoves beteende bör straffas av Riot Games. Den amerikanska speltillverkaren har ännu inte kommenterat händelsen, men det har nu 18-åringens lag gjort. På deras egen Twitter har Invictus Gaming kommenterat händelsen, men de som trodde att det skulle komma en ursäkt trodde fel. Istället försvarar organisationen sin AD-carry och menar på att det här var en helt normal händelse på Summoner's Rift.

After understanding the situation, we would like to clarify Jackeylove was not negative gaming, it was a normal summoner’s rift experience. We are preparing our best for the upcoming semifinals. Let’s go Invictus, skriver organisationen på Twitter.

Under tiden har Soaz fått utstå hot och hat från vad som verkar vara kinesiska Invictus Gaming-fans. Den 25-åriga veteranen hävdar dock att det inte alls var hans avsikt att det skulle bli en så stor grej av det och att han bara ville få reda på vem det var som förstörde matchen han spelade.

Don't have anything against the guy, just frustrating that someone trolled my game. Don't wanna make a big deal out of it, skriver Soaz på Twitter.
Artikelbild: Riot Games
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..