×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Här är grupperna till Worlds 2019 — mardrömslottning för Fnatic

1
I eftermiddag lottades grupperna till årets största turnering i League of Legends, Worlds. För Fnatic blev det en mardrömslottning då de ställs mot koreanska mästarna SKT T1 och kinesiska Royal Never Give Up.
Idag lottades grupperna till både play-ins och huvudturneringen för årets Worlds i League of Legends. De Europeiska lagen fick grupper av varierande svårighetsgrad men de flesta var överens om att Fnatic drog nitlotten. Det europeiska storlaget med svenske stjärnan Martin "Rekkles" Larsson i spetsen lottades nämligen mot trefaldiga världsmästarna T1 och kinesiska storlaget Royal Never Give Up. G2 Esports ställs mot Worlds-debutanterna från Korea, Griffin, ett lag som skördat stora framgångar i LCK. Tredje lag i deras grupp är amerikanska Cloud9.

De lottade grupperna kommer att fyllas på med ytterligare ett lag per grupp. Detta sker efter att play-in spelet är färdigt och det blir klart vilka de sista lagen till huvudturneringen blir. I play-ins får Europas tredjeseedade lag, Splyce, börja. Hur grupperna till play-ins ser ut kan du läsa längre ner.


Grupp AGrupp B
G2 EsportsFunPlus Phoenix
GriffinJ Team
Cloud9GAM Esports
VärldenTBD Från Play-insVärldenTBD Från Play-ins
Grupp CGrupp D
T1Team Liquid
Fnaticahq e-Sports Club
Royal Never Give UpInvictus Gaming
VärldenTBD Från Play-insVärldenTBD Från Play-ins

Grupperna till play-ins

För att avgöra vilka de sista fyra lagen till gruppspelet i huvudturneringen blir spelas play-ins. Där finns också det tredjeseedade Europeiska laget Splyce, som hamnat i en intressant grupp där de möter Japanska DetonatioN Focus Me och sydamerikanska Isurus Gaming. För att kvalificera sig till gruppspelet behöver lagen placera sig etta eller tvåa i gruppen för att sedan vinna en utslagsmatch. Favoriter till att gå vidare är Splyce, Clutch Gaming, Hong Kong Attitude och DWG KIA som alla representerar de största regionerna i League of Legends. Worlds startar med play-ins den 2 oktober.


Grupp AGrupp B
Clutch GamingSplyce
Unicorns of Love.CISIsurus Gaming
MammothDetonatioN Focus Me
Grupp CGrupp D
Hong Kong AttitudeDWG KIA
Lowkey Esports.Vietnam
Royal Youth
MegaFlamengo eSports



Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..