×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Vaevictis Esports plockar upp damlag för LCL

1
På grund av vad som ryktas vara en stram ekonomi och ett misslyckande i jakten på att sälja sin LCL-plats har Vaevictis Esports plockat upp ett ryskt damlag. Det relativt okända laget går nu upp mot bland andra Gambit Esports.
Ryska Vaevictis Esports har kontrakterat ett damlag inför den kommande franchise-ligan League of Legends Continental League (LCL). Organisationen valde att släppa samtliga spelare ur sin tidigare lina och säkra upp fem damspelare som svar till Riot Games beslut att stänga ner CIS CL för att starta upp en franchise-liga, vad som skulle komma att bli LCL. Vaevictis ryktas ha en tight budget, vilket gör att valet att plocka upp damspelare var taktiskt i hopp om att gå in i säsongen med ett starkare varumärke.

Laget består av flera spelare som aldrig tidigare tävlat på professionell nivå. Lagets jungler, Aida "Merao" Kazaryan, och midlanern Elena "VioletFairy" Koval är båda rankade Diamond i League of Legends medan supporten Nataliya "Ankote" Zayko är Platinum. Vaevictis bot- samt toplaner är helt okända och varken rank eller tidigare erfarenheter inom scenen har blivit offentliggjorda. I samband med upplockandet av femman har organisationen valt att ändra sin logotyp för att verka mer feminin.

Enligt en Reddit-användare vid namn "RainbowBunny", som säger sig vara coach i LCL-ligan, menar att Vaevictis Esports egentligen skulle behålla sina tidigare spelare och endast plocka in en eller två nya spelare. Utan förvarning ska organisationen valt att släppa samtliga spelare i hopp om att kunna sälja sin plats i ligan, något som de aldrig lyckades med. För att fylla platsen valde de att säkra upp ett damlag. Om ungefär en vecka äntrar laget LCL där de ställs mot lag så som Gambit Esports och Dragon Army.

Ryssland Diana "TR1GGERED" Ivanchenko (Top)
Ryssland Aida "Merao" Kazaryan (Jungler)
Ryssland Elena "VioletFairy" Koval (Mid)
Ryssland Ksenia "Trianna" Meshcheryakova (Bot)
Ryssland Nataliya "Ankote" Zayko (Support)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..