×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Fnatic möter Invictus i final — G2 och Cloud9 ute ur Worlds

4
Martin "Rekkles" Larsson håller den svenska drömmen vid liv i sydkoreanska Gwangju efter att han hjälpt Fnatic till final över Cloud9. Det europeiska laget kommer att möta Invictus Gaming i finalspel, efter att dessa slagit ut G2 Esports.
Med bara ett lag i vägen för en helt europeisk final i League of Legends World Championship hade G2 Esports chansen att skriva historia under helgens semifinaler i Gwangju, Sydkorea. Tyvärr lyckades inte G2 med detta och laget som slog ut dem, Invictus Gaming, kommer nu eventuellt att stå i vägen för ytterligare en historisk händelse; den första LCS-vinsten i Worlds sedan dess första säsong. Resultatet Invictus slog sig vidare till finalspel med var 3-0.

I turneringens andra semifinal ställdes Fnatic mot NA LCS-laget Cloud9. Även här blev det en solklar vinst efter att Fnatic sopat mattan med Cloud9 med 3-0, trots det nordamerikanska lagets ledning i den tredje semifinal-matchen. Vinsten, och G2 Esports förlust, innebär att Martin "Rekkles" Larsson är ensam svensk kvar i turneringen och har chansen att hjälpa den europeiska regionen till sin första Worlds-vinst på länge. Finalen mellan Fnatic och Invictus spelas på lördag, den 3 november.


Artikelbild: League of Legends, Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..