×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sneaky slår rekord — Första spelaren att nå sex raka Worlds

1
Årets upplaga av League of Legends World Championship kryper sig närmre och närmre. Nästan alla lag är färdigställda och en spelare har blivit legendarisk. Zachary "Sneaky" Scuderi är den enda spelaren som lyckats ta sig till sex raka Worlds.
Den amerikanska AD-Carryn Zachary "Sneaky" Scuderi nådde sitt första League of Legends World Championship under säsong tre, det var även det första året som Cloud9 tävlade i NALCS. Cloud9 slog det året rekordet på flest vunna matcher på rad i LCS, 13 stycken. Laget lyckades dock inte prestera lika bra under Worlds som de flesta förväntade sig. Eftersom de placerade sig på förstaplats i NALCS så fick de det året en direktplats till kvartsfinalen, där de fick möta Fnatic. Cloud9 förlorade 1-2 och fick lämna worlds för det året.

Sneaky och hans Cloud9 lyckades därefter ta sig till varje Worlds varje år, med blandade resultat. 2014 blev de det första amerikanska laget att slå ett koreanskt lag och tog sig även det året till slutspelet. 2015 blev det inte en lika glamorös historia. Efter en stark inledning på turneringen med 3-0 så behövde Cloud9 endast vinna en match för att gå vidare till slutspel. Detta lyckades dock amerikanerna inte att göra. Året därpå, 2016, lyckades amerikanerna ta sig till slutspel, det första amerikanska laget att göra det sedan 2014. Det tog dock bara en match i slutspelet för att de skulle lämna turneringen, 0-3 mot Samsung Blue. Fjolåret såg ut att att bli en stark historia för Cloud9. De fick i kvartsfinalen av worlds möta World Elite och såg ut att vinna, vilket skulle betyda det första amerikanska laget i semifinal. World Elite lyckades dock göra en starkt återhämtning och vände Cloud9's 2-1 till 2-3.

Med årets kvalifikation betyder detta att Sneaky är den enda spelaren i League of Legends historia att ta sig till sex raka worlds. Rekordet var tidigare delat av den forna TSM-spelaren Marcus "Dyrus" Hill och den forna Fnatic-spelaren Bora "YellOwStaR" Kim som båda låg på fem raka Worlds.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..