×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Australien

Australian Football League tar League of Legends till Australien

1
En av Australiens största sportligor har ögonen på esport och de tar tillsammans med Riot Games League of Legends till Melbourne i november.
Australian Football League (AFL) har ingått ett samarbete med Riot Games för att ta League of Legends till Melbourne, Australien, i november. Eftersom AFL är en av de största ligorna inom sport i landet är detta samarbetet det största som hänt australisk esport genom tiderna. Papperna skrevs under samma dag som IEM Sydney avgjordes i Qudos Bank Arena. Något specifikt datum samt en vald arena för evenemanget har ännu inte offentliggjorts.

Detta är dock inte Australiens topplags första steg in i esport. Två av AFL:s topplag, Essendon Bombers och Adelaide Crowns, har redan plockat upp League-lag som deltar i Oceanic Pro League. Den 23 mars gjorde Nielsen Esports en enkät som visade att Australiens esportfans främst är män mellan 18-35 år och det är just denna målgrupp AFL vill nå ut till. Enligt AFL:s Darren Birch är 22% av ligans fans även intresserade av esport vilket gör samarbetet naturligt.

Samarbetet ingicks med Riot Games amerikanska avdelning
afr.com


Artikelbild: WBUR

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..