×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Evelynn får sitt första skin på fyra år — introducerar Blood Moon Evelynn

1
2014 släpptes Safecracker Evelynn och det skulle ta hela fyra år innan en av League of Legends favoritdemoner fick ett nytt skin. I den senaste uppdateringen introducerade Riot Games Blood Moon Evelynn och det passar henne perfekt.
År 2016 fick Kennen och Yasuo varsitt Blood Moon-skin. Året därpå fick Jhin, Twisted Fate, Diana och Talon varsitt. Detta år har Riot Games dock endast valt att släppa ett Blood Moon-skin, nämligen Blood Moon Evelynn. Senast denna demon fick ett skin var 2014 då Riot introducerade Safecracker Evelynn och hon har fått en komplett karaktärsuppdatering sedan dess. Trots detta har hon inte fått några nya skins sedan just 2014.

Det nya skinnet finns i shoppen sedan League of Legends senaste speluppdatering, 8.9, och kostar 975 RP. Att Evelynn skulle få ett Blood Moon-skin kändes självklart då hon om någon passar i dess stil. Hennes originalskin går redan i samma färgschema som det nya skinnet, vilket bara bevisar hur perfekt det är för henne. Animationerna är dessutom originella och välbetänkta.

Se animationerna i spelaren nedan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..