×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rykte: Organisationer väljer att inte ansöka om franchise-plats

1
FC Schalke 04 kommer enligt ryktesvägar inte att vara delaktiga i den kommande LCS-säsongen. Även Unicorns of Loves deltagande ser ovisst ut på grund av knapp tid i jakten på sponsorer.
Sommarens split i League of Legends kan bli den sista för FC Schalke 04. Enligt en rapport från det tyska sportmagasinet Sport Bild kan de, tillsammans med ett flertal andra LCS-lag att välja fort ligan. Istället väntas de sitta vid sidolinjen och observera hur det nya franchise-systemet fungerar. Med andra ord väntas Schalke inte lämna in en ansökan för en permanent plats i EU LCS 2019.

Enligt ägaren av Unicorns of Love, Jos Mallant, kommer hans organisation att lämna in samtliga ansökningspapper i tid. Detta betyder dock inte att de kommer att få chansen att vara med under säsongen då det enligt Mallant är "omöjligt" att skaffa sponsorer som kan investera i tid. För att fastställa en officiell liga med ett visst antal lag i sig sägs Riot Games vara i samtal med ett flertal Premier League-klubbar så som Arsenal och Swansea City.

Läs mer om ryktena här
esportsobserver.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..