×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Snart kan spelare ha bakgrundsbilder i League of Legends-klienten

1
League of Legends-spelare kommer äntligen att få chansen att använda sitt favoritskin som bakgrundsbild i klienten. Nu rullas möjligheten ut på PBE, men väntas snart gå live på världens alla servrar.
Riot Games har offentliggjort att spelare snart kommer att få välja sin bakgrundsbild i klienten. Detta handlar såklart inte om en lagrad bild på datorn, utan om skins från League of Legends. Enligt Riot kommer bakgrundsbilderna att rulla ut i Public Beta Environment (PBE) så snart som möjligt. Efter testing, ändringar och korrigering kommer den att pushas ut på live-servrar över hela världen.

En spelare kommer att kunna välja en karaktär eller ett skin som de äger att använda som bakgrundsbild. Det verkar även som att animerade ultimate-skins kommer att fungera som en animerad bakgrundsbild även om användaren inte har den speciella ikonen i användning. Vill en spelare ha en speciell version av till exempel DJ Sona kommer detta dock inte vara möjligt, utan den animerade bilden måste hållas kombinerad för att inte ta upp för mycket filrum i klienten.

Läs mer, testa och dela dina åsikter
boards.pbe.leagueoflegends.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..