×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Rick Fox efter Doublelifts tragedi: "Detta är hans familj, vi är glada att han är här"

1
I början av april fick Yiliang Peter "Doublelift" Peng dåliga nyheter — hans äldre bror hade knivhuggit deras föräldrar vilket lett till att deras mamma avlidit. Rick Fox påminde Peng om kärleken från communityn och Team Liquid lyckades vinna LCS-finalerna.
Förra veckan fick Team Liquid-spelaren Yiliang Peter "Doublelift" Peng dåliga nyheter. Hans bror sitter häktad för mord samt mordförsök på deras föräldrar. Pengs äldre bror ska under den första helgen i april huggit deras föräldrar vilket lett till att deras mamma avlidit och deras pappa fick färdas akut till sjukhus. Spelaren berättade själv om händelserna via sociala medier. När fansen såg att Peng trots allt skulle delta i de nordamerikanska LCS-finalerna i Miami tillsammans med Liquid blev de chockade över att han klarade av att spela efter en sådan tragedi. Rick Fox, ägaren av organisationen Echo Fox, vände sig till Peng inför finalspelet för att påminna spelaren om att communityn är hans familj.

"Detta är hans familj, vi är glada att han är här. Vi älskar honom för det. Ser vi på hur han spelat, förmågan att undvika [att tänka på] en tragedi och att trots det spela på en så episk nivå, så vet vi att han kommer att göra det bra", sa Fox.

Orsaken till att Peng valde att spela finalen var att Riot redan stängt laguppställningarna för finalerna vilket gjorde att Liquid skulle tvingas dra sig ur om Peng valde att avstå. Fox visade sig ha rätt om Pengs inställning då Liquid avslutade finalspelet med vinst med 3-0 över 100 Thieves. Detta innebär att Liquid kommer att delta i Mid Season Invitational där de kommer att göras sällskap av bland andra Fnatic.

Peng berättade om familjetragedin
twitlonger.com
Fox var säker på att 100 Thieves skulle få det svårt i finalen
invenglobal.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..