×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Riot öppnar upp för eventuella justeringar av "On my Way"-pingen

1
Huvuddesignern på Riot Games, Andrei "Meddler" van Roon, har gått ut med att de ser över pingsystemet i League of Legends och siktar in sig på att förbättra och utveckla det.
Att Riot Games har som mål att fortsätta förändra sitt spel inget nytt. Förutom klassiska grafiska uppdateringar och omarbetande av champions går de nu på djupet och presenterar sina framtidsplaner gällande kommunikation. En av de nya funktionerna de tittar på är det redan implementerade ping-systemet. Ett system där en spelare kan indikera att man inte vet vart motståndaren är, att man behöver assistans, att man varnar för fara eller att man är på väg.

Riot har framförallt valt att titta på hur den sistnämnda "jag är på väg"-pingen skulle kunna göras om, något som Dot Esports varit först ut med att skriva om. Själva offentliggörandet av idén publicerades i en forumpost av företagets huvuddesigner Andrei "Meddler" van Roon och syftar till en ändring så att ens lagkamrater ska kunna se hur långt bort spelaren som pingar egentligen är. "Tittar på saker som något annorlunda ljud, visuella effekter och chattmeddelande för att kommunicera det", skriver van Roon bland annat. När den uppdaterade "On my way"-pingen kommer att implementeras är, precis som van Roon nämner, ännu inte bestämt utan något som helt enkelt återstår att se.

Idén presenterades av en Riot-anställd i deras officiella forum
Riot Games
Dot Esports var först ut att skriva om nyheten
Dot Esports


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..