×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Sneaky från Cloud9 når 5000 subscribers — klär ut sig till Dark Elementalist Lux

-3
Zachary "Sneaky" Scuderi från Cloud9 chockade fansen med sina färdigheter inom cosplay när han offentliggjorde en cosplay av Dark Elementalist Lux för att fira 5000 subscriber på Twitch.
Den enda originalmedlemmen i Cloud9 är älskad av communityn och har tidigare visat upp sina cosplay-skicklighet genom att klä ut sig till Star Guardian Urgot under halloween förra året. Nu har Zachary "Sneaky" Scuderi gjort det igen. Denna gång har han valt att klä ut sig till Dark Elementalist Lux som en del av sitt firande över att han nått hela 5000 subscribers på Twitch.

Detta är den amerikanska spelarens andra cosplay som han gått ut offentligt med och han har lyckats fånga Lux mörka form på pricken. Han klär oftast ut sig när han når vissa mål, vilket kan innebära en ny cosplay efter ett par tusen subscribers till. Nästa gång han klär ut sig till en karaktär kanske han kommer att välja Jhin, vilket är den karaktär han oftast väljer som ADC.

Se alla hans tidigare cosplays samt Dark Elementalist Lux i spelaren nedan

Många missade helt att det var Scuderi bakom outfiten
Twitter


Artikelbild: Sneaky

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..