×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Känd Youtuber från Tyskland spelar League of Legends med hjälp av en dansmatta

1
Vem behöver ett tangentbord och en datormus när man kan spela League of Legends med hjälp av en klassisk hederlig dansmatta? Den tyska Youtube-stjärnan Maxim "LRSB" Markow visar hur det går till.
En av tysklands största Youtubers, Maxim "LRSB" Markow, har tagit det tyska Leauge of Legends-communityt med storm.

Förutom att analysera spelstilar och items är han även känd för att producera roliga videoklipp baserat på spelet. I ett av de senaste klippen som hittills är uppe i 219 000 visningar, testar han bland annat att spela spelet på ett minst sagt annorlunda sätt.

Dansmatta istället för tangentbord och mus

Normalt sett är det självklart ett klassiskt tangentbord och en datormus som gäller när det är dags att logga in för att spela en match eller två, men Markow tar det hela till en helt ny och minst sagt underhållande nivå genom att istället använda sig av en dansmatta. Hur det går? Ja, se klippet själva!



Bild: YouTube/Maxim "LRSB" Markov

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..