×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Ny champion intar Summoners Rift - här är Kai'sa

1
League of Legends-skaparna Riot Games har nu offentliggjort sitt senaste tillägg till spelet. Här är Kai'sa, en helt ny champion som snart kommer att inta Summoners Rift.
Det råder inga tvivel om att spelutvecklarna på Riot Games ligger i hårt när det kommer till att leverera nya karaktärer till sitt succéspel League of Legends. Igår avslöjade allt om sin allra senaste champion Kai'sa. Baserat på hennes spells och abilities tyder mycket på att hon med stor sannolikhet kommer att kunna spelas som en AP/hybrid-carry nere på botlane i första hand, likt till exempel Kog'Maw. Hon kommer säkerligen kunna ses på andra lanes också.

Markerar sina champions för bonus damage
Kai'sas kit av spells baseras framför allt på hennes grundattacker. Med hjälp av hennes passiva spell markeras motståndarna med "Plasma", vilka sedan - efter ett visst antal attacker - applicerar en extra burst damage utöver hennes andra spells. Något som är unikt för Kai'sa är att hennes passiva spell kombinerat med vad för typ av val av skada hon gör, gör hennes abilities starkare.

Väljer hon till exempel att gå full "Attack Damage" kommer hennes Q-spell, "Icathian Rain" att göra mer skada. Samma sak gäller för hennes andra två spells förutom hennes ultimate, om hon väljer att istället gå "Ability Power"- eller "Attack Speed"-baserad skada.

Ett exempel på hennes spells, i detta fall hennes Q

Något datum för när hon intarspelet och sedan även blir tillgänglig för allmänheten är inte offentliggjort, men baserat på tidigare championsläpp förväntas hon inta Summoners Rift om ett par veckor.

Läs mer om den nya League of Legends-championen Kai'sa här
leagueoflegends.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..