×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Vad kan du om skärmar? — Vinn hörlurar från Panasonic

2
Alla sitter vi inne på någon typ av monitor. Antingen vid datorn eller på TV-bänken. Men vad kan gemene man om dessa apparater? Testa din kunskap nu för chansen att vinna ett par riktigt feta hörlurar.
Artikeln presenteras i samarbete med Panasonic


Tillsammans med Panasonic är vi tillbaka ett riktigt roligt quiz med ett roligt pris. Så nu är frågan: Vad kan du egentligen om skärmar? Testa dina kunskaper och får du alla rätt har du chansen att vinna ett par Panasonic HTX80 hörlurar.

Att köra ett litet quiz är ju alltid roligt men det finns ju en grej som gör det ännu roligare. Ett pris! Panasonic skapar ju inte bara TV-apparater utan mycket annat. Vi kan nu erbjuda ett pris till detta quiz vilket är hörlurarna Panasonic HTX80, till ett värde på över 1000 kronor.Tävlingen avslutas 25/9

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..