×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Turtle Beach och Roccat offentliggör nya produkter under E3

1
Inte långt efter Turtle Beachs köp av Roccat har de tillsammans lanserat nya produkter. Under E3 presenterade de en ny mus och ett nytt headset.
E3 är snart över och utöver de spännande speltitlarna som offentliggjorts under mässan har ett antal hårdvaruföretag lanserat nya produkter. Ett av dessa företag är Turtle Beach som tillsammans med nyligen värvade Roccat offentliggjorde ett nytt headset samt en ny spelmus under evenemanget.


Roccat Kain Series PC Gaming Mice
Den nya musen är en ny spelmus med inovativ klick-mekanism som kommer att släppas i tre olika modeller. Roccat strävar efter att skapa en mus med världens bästa "klick" som ska vara extra responsiv. De exklusiva omron-switcharna tillsammans med mjukvara ska enligt företaget registrera klicks upp till 16 millisekunder snabbare än andra möss. Dessutom kommer man i och med ett flertal varianter kunna välja om man vill ha en trådlös mus eller inte. Kain-serien väntas släppas i september detta år.


Turtle Beach Recon Spark Multiplatform Gaming Headset
Det nya headsetet från Turtle Beach ska leverera komfort och ge bra ljud samtidigt som man kan muta den enligt Turtle Beach kristallklara mikrofonen genom att flippa upp den. Lurarna går i färgerna vit och ljuslila och ska fungera lika bra till samtliga plattformar. Headsetet väntas släppas sent i juli, alltså om lite mer än en månad.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..