×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Här är superdealsen för dig som älskar teknik — spara tusenlappar

0
Fynda en ny telefon till pangpris och få en surfplatta eller en trådlös högtalare till ett värde av 4 490 kronor.
Har du ännu inte köpt alla julklappar? Eller går du på jakt efter något till dig själv? Hur som helst listar vi här några teknikprylar som är nedsatta i pris och andra pangerbjudanden från Telenor som till exempel en kraftigt rabatterad iPhone X.

Huawei P20 Pro


Om lång batteritid och en grym kamera är viktigt för dig så rekommenderar vi Huawei P20 Pro som har hela 40 megapixlar. Spara 1 200 kronor här.

Huawei Mate 20 Pro


Njut av lång batteritid och en mästerlig kamera även med denna lur från Huawei. Mate 20 Pro har tre kameror på baksidan och är grym både på närbilder och landskapsbilder. Just nu får du även en trådlös högtalare från Harman Kardan till ett värde av 4 490 kronor + 1 200 kronor rabatt på mobilen när du byter in din gamla. Ta deal av dealen här.

Samsung Galaxy S9+

Denna mobil kan du använda som en dator om du kopplar in tangentbord och mus. Den är grymt snabb och du kan få upp till 468 GB minne. Här kan du spara 1 200 kronor på mobilen och du får även en surfplatta värd 1 990 kronor på köpet.


iPhone X


En iPhone X kan till exempel bli din för ett billigare pris. Om du byter in din gamla telefon kan du alltså få den för endast 629 kronor i månaden.

iFrogz Wireless Earbuds - nedsatt med 33 procent


Grymma hörlurar som är perfekta för dig som tröttnat på sladdar. De kostar endast 199 kronor just nu och passar perfekt för dig som lever med dina hörlurar.

OnePlus 6T

I detta julerbjudande får du trådlösa hörlurar från Bullets Wireless, värda 765 kronor, på köpet med denna OnePlus 6T. Betala från 219 kronor i månaden, ta del av dealen här.

Samsung Galaxy S9

Eller vad sägs om den populära Samsung Galaxy S9? Här får du även med en surfplatta värde 1 900 kronor på köpet. Plus att du sparar 1 200 kronor alltså. Ta del av dealen här.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..