×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Byt in din gamla mobil – och få 1200 kronor rabatt på en ny

2
Det kommer nya mobiltelefoner hela tiden, men priserna kan ofta skrämma en lite grann. Nu kan du byta in din gamla mobil och välja en av de mest populära modellerna för ett billigare pris.
Denna artikel innehåller adlinks från Telenor.

Telenor har just nu en julkampanj där du kan få en av de senaste mobiltelefonmodellerna till ett billigare pris. Det enda du behöver göra är att värdera din gamla mobil, vilket du enkelt gör online. Om den värderas till över 400 kronor får du ta del av rabatten.

Här är modellerna du kan köpa med 1 200 kronors rabatt.

iPhone X


En iPhone X kan till exempel bli din för ett billigare pris. Om du byter in din gamla telefon kan du alltså få den för endast 629 kronor i månaden.

Samsung Galaxy S9


Eller vad sägs om den populära Samsung Galaxy S9? Där får du även får med en surfplatta värde 1 900 kronor på köpet. Plus att du sparar 1 200 kronor alltså.

Huawei P20 Pro


Om lång batteritid och en grym kamera är viktigt för dig så rekommenderar vi Huawei P20 Pro som har hela 40 megapixlar. Spara 1 200 kronor här.

Huawei Mate 20 Pro


Njut av lång batteritid och en mästerlig kamera även med denna lur från Huawei. Mate 20 Pro har tre kameror på baksidan och är grym både på närbilder och landskapsbilder. Just nu får du även en trådlös högtalare från Harman Kardan till ett värde av 4 490 kronor + 1 200 kronor rabatt på mobilen.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..