×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Ladda inför en spelsommar med dessa fem "deals" från Prisjakt

1
Vi har tagit oss en titt bland "Dagens deals" på Prisjakt för att plocka fram några produkter som kan passa dig som vill fylla din sommar med en massa härliga gamingstunder.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

Corsair Force Series LS v2 120GB SSD


Är plånboken tunn men du känner ett skriande behov av att ditt favoritspel ska ladda snabbare? Då är denna 120 GB SSD från Corsair något för dig. Du hittar den här, och den går loss på blott 479 kronor.

Crucial MX300 2TB 2.5" SSD


Har du i stället en riktigt fet plånbok och dessutom en hel uppsjö favoritspel som du skulle vilja ha installerade samtidigt? Ja då är kanske denna 2TB(!) SSD från Crucial något för dig. Disken finns just nu till ett rätt kraftigt reducerat pris, 3 490 kronor, och du hittar den här.

Acer XF250QA


Är du på jakt efter en 240Hz-skärm men har ingen lust att bränna hela semesterbudgeten? Här har du då en prisvärd skärm från Acer. Med en uppdateringsfrekvens på 240Hz och 1 ms i responstid (GtG) är du redo för att ta ditt spelande till nästa nivå. Klicka här för att köpa Acer-skärmen som går loss på 3 490 kronor.

Lenovo Legion Y520-15IKBN


Under huven på denna spellaptop från Lenovo hittar vi en Intel Core i5-processor, ett Nvidia GTX1050-grafikkort och 8GB DDR4-RAM. Med en skärm på 15,4" samt en vikt på 2,4 kg lämpar sig datorn ypperligt för den som vill ha en smidig speldator med sig på semestern. Är du sugen på att klicka hem den får du lägga ut 8 656 kronor.

Trust GXT 890 Cada RGB Mekaniskt


Kan ett mekaniskt tangentbord för det riktigt låga priset 590 kronor verkligen vara något att ha? Detta tangentbord från Trust har alla de funktioner som vi ofta förväntar oss från betydligt dyrare tangentbord. Dessutom har det anpassningsbar RGB-belysning. Outemu Red-switcharna som sitter under tangenterna ska också, enligt vad vi har kunnat läsa oss till, hålla fullgod kvalitet och passa.

Tangentbordet är dock inget för den aspirerande proffsspelaren då responstiden är aningen för högt. Behöver du ett nytt tangentbord och vill komma billigt undan kan du klicka här.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..