Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Europa

Sista chansen att kvala till G:Loot Cup-finalerna

1
Den fjärde och sista kvalveckan går av stapeln på måndag, tätt följt av tisdagens kvalmöjlighet. På torsdag avancerar det sista laget till G:Loot Cup-finalerna och är ett steg närmare vinstsumman på 9 600 kronor.
Det är åter dags för G:Loot Cup-kval och det drar, i vanlig ordning, igång på måndag. Måndagens kval följs upp av en sista chans på tisdagen för att på torsdagen färdigställa deltagarlistan inför G:Loot Cup-finalerna.

Så fungerar det

Alla lag som deltar i G:loot Cup, och vinner minst en runda, får dessutom ta del av den totala prispotten.

Under de åtta kvalen vinner de deltagande lagen 1 euro per vunnen runda, detta fram till RO2 då rundorna är värda 3 euro. När det sedan har blivit dags för kvalfinal höjs summan till 5 euro.

För de lag som lyckas kvala in till den avslutande huvudturneringen väntar 25 euro per vunnen runda fram till och med semifinalerna. Under turneringsfinalen dubblas värdet av varje vunnen runda till hela 50 euro. Utöver detta kammar de slutliga vinnarna hem en extrapott om 1000 euro.

Spelare av alla nationaliteter är välkomna att delta i turneringen, så länge de uppfyller de krav som står angivna i turneringens officiella regler.

OBS! För att kunna vinna pengar måste du ha fyllt 18 år. Du som är under 18 år är välkommen att delta i turneringen i alla fall, trots att du inte kan vinna några pengar.
Ta chansen att kämpa mot de tre redan kvalade lagen i turneringsfinalerna nästa vecka, den 20 augusti, och plocka hem ett par slantar. Samtlig information kring turneringen finnes på den här sidan och registreringen till den kommande kvalveckan finnes nedan.

Finalklara lag i G:Loot Cup 2017

Bulgarien Bojestvata
xek, Partodis, acl, inertt, Bowie
Sverige 30minuter
Relaxa, djL, tabz, Goffeee, FREDDyFROG
Sverige SnabbaBrillor
ZINKEN, chrille, monken, disco doplan, Optimize
Europa TBA

Kvalvecka #4

14 augusti – Kval #7 (RO128 - RO32) ANMÄL DIG HÄR!
15 augusti – Kval #8 (RO128 - RO32) ANMÄL DIG HÄR!
16 augusti – Fortsättning, Kval #7 och #8 (RO16 - RO4)
17 augusti – Direktsänd kvalfinal #4

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..