Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Europa

Spela G:loot Cup — amatörturnering med 300 000 kronor i potten

12
Vi är stolta över att presentera den nya amatörturneringen G:loot Cup. Arrangerad av Fragbite, tillsammans med G:loot, kan turneringen locka med en prispott på över 300 000 kronor och ett riktigt spännande upplägg.
Det speciella med denna turnering är att varje runda räknas, så pass att de avgör hur mycket pengar ditt lag vinner av att delta. Varje vunnen runda är nämligen värd en viss summa, som börjar på 1 euro och slutar på hela 50 euro i turneringsfinalen.

Detta lite härliga sätt att spela turneringar på innebär att även de lag som åker ut direkt har chansen att ta del av prispotten. Det hela är mycket enkelt.

Så fungerar det

Alla lag som deltar i G:loot Cup, och vinner minst en runda, får dessutom ta del av den totala prispotten.

Under de åtta kvalen vinner de deltagande lagen 1 euro per vunnen runda, detta fram till RO2 då rundorna är värda 3 euro. När det sedan har blivit dags för kvalfinal höjs summan till 5 euro.

För de lag som lyckas kvala in till den avslutande huvudturneringen väntar 25 euro per vunnen runda fram till och med semifinalerna. Under turneringsfinalen dubblas värdet av varje vunnen runda till hela 50 euro. Utöver detta kammar de slutliga vinnarna hem en extrapott om 1000 euro.

Spelare av alla nationaliteter är välkomna att delta i turneringen, så länge de uppfyller de krav som står angivna i turneringens officiella regler.

OBS! För att kunna vinna pengar måste du ha fyllt 18 år. Du som är under 18 år är välkommen att delta i turneringen i alla fall, trots att du inte kan vinna några pengar.

Turneringen spelas över fyra veckor, som vardera består av två stycken kval och en kvalfinal. Den sista veckan består även av huvudturneringen. Varje kval har plats för 128 stycken lag som sedan ska minskas ned till två stycken innan det har blivit är dags för den veckans direktsända kvalfinal.

Vinnarna av varje kvalfinal går sedan vidare till huvudturneringen, bestående av semifinaler och turneringsfinalen, som hålls den 20 augusti. Hela turneringen spelas online.


Anmäl ditt lag idag

Det går redan nu bra att anmäla sig till det första kvalet, som drar igång måndag den 24 juli. Det gör du lättast genom att klicka på texten "ANMÄL DIG HÄR!" i listan här nedanför.

Dessa datum spelas G:loot Cup

24 juli – Kval #1 (RO128 - RO32) ANMÄL DIG HÄR!
25 juli – Kval #2 (RO128 - RO32)
26 juli – Fortsättning, Kval #1 och #2 (RO16 - RO4)
27 juli – Direktsänd kvalfinal #1

31 juli – Kval #3 (RO128 - RO32)
1 augusti – Kval #4 (RO128 - RO32)
2 augusti – Fortsättning, Kval #3 och #4 (RO16 - RO4)
3 augusti – Direktsänd kvalfinal #2

7 augusti – Kval #5 (RO128 - RO32)
8 augusti – Kval #6 (RO128 - RO32)
9 augusti – Fortsättning, Kval #5 och #6 ((RO16 - RO4)
10 augusti – Direktsänd kvalfinal #3

14 augusti – Kval #7 (RO128 - RO32)
15 augusti – Kval #8 (RO128 - RO32)
16 augusti – Fortsättning, Kval #1 och #2 (RO16 - RO4)
17 augusti – Direktsänd kvalfinal #4

20 augusti – Direktsänd huvudturnering

Mer information om G:loot och deras tjänster hittar ni på gloot.com.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..