Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Europa

Spelsugen efter majorn? Glöm då inte att anmäla dig till G:loot Cup

2
Det börjar lätt att klia i spelfingrarna efter en hel vecka med CS:GO-action av högsta klass. Vad passar då bättre än möjligheten att delta i amatörturneringen G:loot Cup som drar igång nu på måndag.
G:loot Cup är en amatörturnering i CS:GO med ett litet annorlunda upplägg. Här ger varje vunnen runda klirr i kassan, i stället för att som vanligt bara dela ut prispengar utifrån slutplaceringar. Varje vunnen runda är värd en viss summa, som börjar på 1 euro och slutar på hela 50 euro i turneringsfinalen.

Turneringen spelas över fyra veckor, som vardera består av två stycken kval och en kvalfinal. Den sista veckan består även av huvudturneringen. För att så många som möjligt ska ha chansen att delta har varje kval plats för 128 stycken lag. Dessa lag slåss om att ta de två platserna till veckofinalen, samtidigt som de fyller på plånboken med de pengar som lagen får för sina rundvinster.

Så fungerar det

Alla lag som deltar i G:loot Cup, och vinner minst en runda, får dessutom ta del av den totala prispotten.

Under de åtta kvalen vinner de deltagande lagen 1 euro per vunnen runda, detta fram till RO2 då rundorna är värda 3 euro. När det sedan har blivit dags för kvalfinal höjs summan till 5 euro.

För de lag som lyckas kvala in till den avslutande huvudturneringen väntar 25 euro per vunnen runda fram till och med semifinalerna. Under turneringsfinalen dubblas värdet av varje vunnen runda till hela 50 euro. Utöver detta kammar de slutliga vinnarna hem en extrapott om 1000 euro.

Spelare av alla nationaliteter är välkomna att delta i turneringen, så länge de uppfyller de krav som står angivna i turneringens officiella regler.

OBS! För att kunna vinna pengar måste du ha fyllt 18 år. Du som är under 18 år är välkommen att delta i turneringen i alla fall, trots att du inte kan vinna några pengar.

Du kan nu anmäla dig till båda veckans kvalturneringar, som du kommer till genom att klicka på "ANMÄL DIG HÄR!" i rutan här nedanför. G:loot Cup drar alltså igång nu på måndag, den 24 juli, med det första kvalet. Dagen efter, den 25 juli, påbörjas veckans andra kval. Båda grupperna spelas sedan färdigt under onsdagen innan det på torsdag har blivit dags för veckans direktsända kvalfinal.

Dessa datum spelas G:loot Cup

24 juli – Kval #1 (RO128 - RO32) ANMÄL DIG HÄR!
25 juli – Kval #2 (RO128 - RO32) ANMÄL DIG HÄR!
26 juli – Fortsättning, Kval #1 och #2 (RO16 - RO4)
27 juli – Direktsänd kvalfinal #1

31 juli – Kval #3 (RO128 - RO32)
1 augusti – Kval #4 (RO128 - RO32)
2 augusti – Fortsättning, Kval #3 och #4 (RO16 - RO4)
3 augusti – Direktsänd kvalfinal #2

7 augusti – Kval #5 (RO128 - RO32)
8 augusti – Kval #6 (RO128 - RO32)
9 augusti – Fortsättning, Kval #5 och #6 ((RO16 - RO4)
10 augusti – Direktsänd kvalfinal #3

14 augusti – Kval #7 (RO128 - RO32)
15 augusti – Kval #8 (RO128 - RO32)
16 augusti – Fortsättning, Kval #1 och #2 (RO16 - RO4)
17 augusti – Direktsänd kvalfinal #4

20 augusti – Direktsänd huvudturnering

Mer information om G:loot Cup, samt framtida nyheter om turneringen, hittar ni på fragbite.se/glootcup.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..