×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

Team Denied vinner svenska regionala Fragleague-divisionen

1
Efter två riktigt jämna kartor i finalen av svenska regionala Fragleague-divisionen, står Team Denied som segrare. Med det vinner dom 15 000 SEK och en plats i Top Division.
Det blev en verkligt tajt finalmatch mellan Team Denied och BRANDBERGEN SHOOTERS i den svenska regionala divisionen av Fragleague. Team Denied inledde starkt med en 10-5-ledning med halva kartan spelad. Saker och ting hettade dock till på Mirage, och det blev till slut med nöd och näppe som Team Denied lyckades knyta ihop säcken och vinna den första kartan med 16-12.

På den andra kartan kom Team Denied att stå för en makalös comeback. Team Denied låg under 2-13 vid halvtid på Overpass, men lyckades på något slags vis vända på steken och vinna Overpass med 16-13, vilket betyder turneringsseger. Med detta vinner Team Denied 15 000 SEK och kvalificerar sig till Top Division inkommande säsong. BRANDBERGEN SHOOTERS får nöja sig med 7 000 SEK.

En upprymd kMs hade mycket att säga efter matchen:

"Jag är så extremt stolt över att allt vi pratat om kring inställning, att vi förhåller oss till våran gameplan, hur vi motiverar varandra. Allt kickar in rejält i ett tillfälle som detta, ALLA steppade upp och tog för sig i teamspeak. Sen kan man ju inte nämna "FjanT" - hans prestation är helt sinnessjuk, vilken halva han bjuder på!"

Angående platsen i Top Divisionen och deltagandet i Fragleague kommenterar kMs så här:

"Vi ser fram emot Top Divison, back to the drawing board!"

Brillo från Team Denied kommenterar också säsongens prestation:

"Tusen tack till er för en väl utförd turnering, vill även rikta ett tack till pita och Slop3 för castingen. Utvecklingen vi haft senaste månaderna är helt fantastisk, vi har haft toppar och dalar men trots alla motgångar har vi fortsatt kämpa, och personligen har jag känt massiv utveckling i IGL-rollen som jag tog an bara för några månader sen. Allt som allt fortsätter vi kämpa, och denna vinst gör oss inte "nöjda", så vi blickar framåt mot kommande säsong och tackar Fragleague som haft oss!"

Ett stort grattis till Team Denied för segern!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..