×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

kMs: "Vi hade en riktigt bra känsla inför matchen"

1
Den andra semifinalen av Fragleague Regional Sweden är nu avklarad. Det blev en jämn tillställning mellan Team Denied och Vintage, där de förstnämnda till slut drog det längsta strået.
Det nalkas final och bronsmatch i den svenska regionala divisionen av Fragleague. Under måndagen möttes Team Denied och Vintage i den andra och sista semifinalen innan finalen. Det skulle till slut bli en nagelbitare till match.

Semifinalen öppnade på Vertigo, och det var Team Denied som tog tag i taktpinnen direkt från start som ct. Dominansen fortsatte även som anfallande lag och Team Denied en övertygande 16-3-seger på den första kartan.

På den andra kartan Mirage blev det ombytta roller. Vintage var arga och det syntes. De körde över Team Denied på den första halvan, och trots visst motstånd, var det till slut bara att knyta ihop säcken för Vintage på den andra kartan, 16-9.

Matchen kom att avgöras på Inferno. Det var jämnt skägg från början till slut och det räckte inte med ordinarie speltid för att skilja lagen åt. Finalens sista karta gick till övertid. Team Denied har mycket att tacka sin spelare Brillo, när de på övertid tog de nödvändiga rundorna och vann Inferno med 19-15 och därmed semifinalen. Så här kommenterade kMs från Team Denied semifinalen och den kommande finalen:

"Vi hade en riktigt bra känsla inför matchen och kom med bra självförtroende i våran förmåga. Vi underskattar aldrig vårat motstånd men det blev svårare än vad vi hade föreställt oss. Vi öppnar upp första kartan och får bra rull, kommande karta tappade vi det momentumet då vi inte har spelat Mirage och vissa av oss är inga direkta PUG spelare heller, det kombinerat med att Vintage gör det bra gör att dem får till en riktigt stark T-halva. Givetvis kulminerar detta till en riktig nagelbitare men vi håller samman nerverna och lyckas stänga Bo3 vilket var grymt roligt! Väl spelat av Vintage!

Inför finalen så kommer vi adjusta, förbättra och fortsätta förbereda oss! Vi är extremt taggade och ser fram emot den!"


Detta betyder att Vintage får spela bronsmatch mot AURA, medan Team Denied får möta superheta BRANDBERGEN SHOOTERS i finalen, i kampen om 15 000 kronor och en plats i Top Division.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..