×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


Counter-Strike: GO

kMs: "Känslan är fantastisk med extremt fokus på mållinjen! "

1
En mängd matcher har spelats de senaste dagarna i den svenska regionala divisionen av Fragleague. Team Denied fortsatte visa att de kommit för att utmana om titeln den här säsongen, när den sista omgången av svenska regionala spelades.
Fyra matcher har spelats de senaste två dagarna i Fragleague svenska regionala. I Grupp A fick vi under söndagen se diskodribblad slå motvind med övertygande 2-0 i kartor. Därmed ligger diskodribblad på 2-2 i matcher, och säkrade då en plats i slutspelet.

I den andra matchen från Grupp A möttes Granit Gaming och Team Denied i en oerhört jämn drabbning. 2-0 i kartor åt Team Denied, båda med kartorna med slutresultatet 16-14. Team Denied vann nu gruppen med 4-0 i matcher och så här hade kMs att säga om saken:

"Det var en otroligt tuff match där det skiftade fram och tillbaka resultatmässigt. Första kartan gjorde dem en comeback och andra kartan hämtade vi tillbaka, så det var verkligen mental fortitude som krävdes för att hålla uppe det båda matcherna. Vi tog pauser, samlade oss och anpassade oss med en annorlunda gameplan och lyckas ta hem båda kartorna. Känslan är fantastisk med extremt fokus på mållinjen! Roligt att gå obesegrade ur gruppspelet och vi är grymt taggade på att fortsätta förbereda oss inför slutspelet!"

I Grupp B spelades också två matcher, bägge med Lilmix Talents i spel. På söndagen förlorade Lilmix Talents 1-2 i kartor mot Chop Chop. Talangerna i Lilmix lyckades dock revanschera sig under måndagen när de mötte LoaThE. Trots övertid och jämnt skägg, lyckades Lilmix vinna matchen med 2-0 i kartor. Med detta är Lilmix klara för slutspel och HugoBEAST kommenterade matcherna på detta vis:

"Efter att vi torskade 1-2 mot chop chop så behövde vi vinna denna för att gå vidare. Vi spelade utan press och lyckades vinna på overtime i första kartan. Sedan så gjorde vi bara vårt bästa på vertigo och vinner den relativt enkelt. Såklart skön känsla efter matchen då vi går vidare till slutspelet tack vare vår vinst."

Alla matcher är nu avklarade i gruppspelet. Topp tre från samtliga grupper går vidare till slutspel, medan två resterande blir nu relegerade. Så här ser gruppspelstabellerna ut: Grupp A och Grupp B. Näst på tur står nu slutspelet!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..