×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Vecka fyra drar i gång ikväll – Furafic Fark självsäkra: ”Vi ser detta som en uppvärmning inför toppdivisionens slutspel”

2
Vecka fyra i den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague säsong 6 drar i gång ikväll. Furafic Fark sitter i topp med 19 poäng ner till tvåan Crowd Controll efter att ha imponerat i vecka tre.
Det är endast två veckor kvar i den svenska regionala divisionen innan det är dags att kröna vinnaren. Tvåan kommer att få följa med ettan till toppdivisionens slutspel medan lagen från tredjeplats till tolfteplats får nöja sig med en plats i det regionala slutspelet. De fyra sista lagen kommer att åka ur divisionen.

Förra veckan såg vi Furafic Fark dominera och kamma hem hela 56 poäng i vecka tre. Vilket gjorde att de klättrade från tredjeplatsen upp till förstaplatsen och tog en ledning på 19 poäng ner till tvåan Crowd Controll. Vi frågade r9bin från Furafic Fark hur de ska försöka behålla sin ledning.

– Det kommer bli allt svårare att behålla ledningen ju längre in i Fragleague vi kommer, men med tanke på vår ålder och erfarenhet så borde vi hålla oss kvar bland top tre i alla fall, berättar r9bin.

Är det något lag som oroar er?

– Vi håller lite extra koll på Teaminet och Crowd Controll som är i toppen med oss, men annars har vi egentligen inget lag som gör oss oroliga eller nervösa. Vi ser detta som en uppvärmning inför toppdivisionens slutspel.

Om Furafic Fark kan behålla sin ledning får vi reda på ikväll.


Sändningsstart: 18.45
Titta på: twitch.tv/slop3
Prispott: Läs mer
Format: Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..