×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


ACON

LilmixTalents HugoBEAST: "Kör vi vårt spel så plockar vi nog båda två"

1
Den svenska regionala divisionen av Fragleague spinner vidare, med LilmixTalents i centrum efter två matcher i veckan. Både matcher i Grupp A och B har spelats den gångna veckan.
Tre matcher har spelats de senaste dagarna i den svenska regionala serien av Fragleague säsong 6. I Grupp A möttes Team Denied och motvind. Team Denied skulle öppna matchen klart bäst, och kunde på den första kartan Nuke, ta en övertygande seger med 16-6. Detta efter imponerande spel från i synnerhet i vAlpen, som avslutade kartan med 24 frags. Den andra kartan Dust2 skulle bli en klart jämnare historia, då kartan kom att avgöras på övertid. Trots hela 37 drags av KeeganN för motvind, lyckades de ändå inte överrumpla Team Denied. Team Denied vann till slut Dust2 med 19-16 och därmed matchen.

I grupp A har det spelats två matcher. LilmixTalents spelades i bägge matcher, och de fick båda smaka segerns sötma och förlustens surhet. Mot BRANDBERGEN SHOOTERS blev det stryk med 0-2 i kartor, trots att det var nära för LilmixTalents då de förlorade den första kartan på övertid. Den andra matchen skulle dock bli en annan historia, mot VacbannedProPlayers. VacBannedProPlayers vann den första kartan med 16-11, men efter det var det LilmixTalents för hela slanten. Först besegrade LilmixTalents VacbannedProPlayers på Mirage med 16-9, för att sedan avgöra matchen på Inferno med vinstsiffrorna 16-11 och LilmixTalents vann matchen med 2-1. Så här sade LilmixTalents-spelaren HugoBEAST om matchen:

"Matchen igår mot brandbergen shooters var jobbig att förlora då vi hade matchpoäng i första kartan och tappar matchen på grund av induviduella misstag. Vi hade det fortfarande lite jobbigt i matchen idag även fast vi vinner den."

Så här kommenterar HugoBEAST fortsättningen av säsongen:

"Våra förväntningar är så klart att komma till slutspelet. Just nu ligger vi trea i tabellen och vi har två matcher kvar, mot chop chop och loathe. Dessa lag är inga vi har super koll på hur dom spelar, men kör vi bara vårt eget spel så plockar vi nog båda två."

I helg fortsätter serien, med framträdanden från bland annat Granit Gaming, diskodribblad och VacbannedProPlayers.

Tabelläget i Grupp A och Grupp B

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..