×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Norden

PUBG: MJ-Esports och T34M SN3KS vidare till topp divisionen

1
Efter söndagens relegation matcher stod det klart att inget av de försvarande lagen från toppdivisionen försvarade sin plats när dammet väl lagt sig. Istället har vi nu två nya lag som kommer spela i nästa säsong av Fragleague.
I söndags var det dags för relegation matcherna i Playerunkown's Battlegrounds delen av Fragleague, här såg vi topp sju från respektive division 1 grupp mot de två sista lagen från topp divisionen. De lagen som fick kämpa för att behålla sin plats i toppdivisionen var Playmen och Team-Zonk. Fem rundor på Erangel skulle avgöra vilka som tog sig vidare till högsta divisionen, de två första rundorna spelades utan stream. Den första rundan vanns av MJ-esports följda av Odense eSport och T34M SN3KS. Följande runda togs hem av Enhanced som stod för en monstruös insats med hela 14 frags.

De tre följande rundorna sändes live på twitch och i de rundorna kunde vi återigen se T34M SN3KS, Enhanced och MJ-Esports konstant kämpa om topplaceringarna. När vi gick in i sista rundan var det MJ-Esports och Enhanced som hade ledningen, T34M SN3KS hade cirka 350 poäng upp till andra platsen. Enhanced åkte ut på en tioende placering på den sista kartan och fick hoppas på att ormarna i SN3KS inte tog hem kycklingen. Till Enhanced förtvivlan tog T34M SN3KS hem segern med 10 frags vilket gjorde att de gick upp på andraplatsen och därmed kvalade in för spel i toppdivisionen nästa säsong. Med detta resultatet stod det också klart att båda andraplats lagen från respektive division tog sig upp till toppdivisionen.


Lagen som kommer spela i toppdivisionen i säsong två av Fragleague är:

Lemondogs
Panthers Gaming
556 Mafia
Great People Only
Meet Your Makers
Eyeballers
Quickmath
Dreamcity
Ambush Esport
Excelerate Gaming
Finstack
Vikingz
Ex-XI Esport
Who Are You
MJ-esports
T34M SN3KS

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..