×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Norden

Lemondogs vinner Fragleague PUBG säsong 1

0
Nio fartfyllda veckor har passerat och nu är Fragleague avgjord, vinnarna för den första säsongen är svenska Lemondogs.
Tre rundor på Erangel återstod innan säsong ett av Fragleague var avgjord. Innan gårdagens matcher hade 556 Mafia en 400 poängs ledning över Lemondogs med Panthers Gaming hack i häl. Panthers fick ingen vidare start i första matchen när de gick ut sexa med fyra frags efter att de blev pushade av Team-Zonk. När vi närmade oss slutet var det Great People Only som såg ut att ha övertaget och efter tvingade ut 556 Mafia på en fjärdeplats och Lemondogs plockade två från Team-Zonk stod GPO med tre man vid liv, en mer än lemondogs. Jonathan "rhyp" Eklund gav sig dock inte och tog saken i egna händer när han tog ner hela GPO själv, efter det tog de ner "znakeormen" och därmed den första kartan och hela 11 frags.

Till den andra kartan hade 556 Mafia fortfarande en knapp ledning men Lemondogs närmade sig. Cirkeln tog oss till fälten söder om Yasnaya Polyana och mafian var revanschsugna men trots en bra öppning med sju frags fick de se sig själva åka ut på en sjätteplats. Med fem lag kvar var det Panthers som hade full kontroll över cirkeln och även det ända laget med fyra vid liv. Med sina bra positioner kunde de enkelt ta ut de kvarvarande lagen, Lemondogs lyckades knipa en andraplacering denna gång vilket också placerade dem i totalledning inför den sista avgörande kartan.

Med ställningen i toppen extremt jämn handlade allt om sista kartan. 556 fick dock bekymmer ganska tidigt och med sju andra lag fortfarande vid liv var de nere på två man och inga frags samtidigt som Lemondogs hade två frags och alla vid liv. När cirkeln slöt sig fick "TuhoJuho" ett utmärkt läge att ta ner resterande av 556 Mafia, något han gjorde med hjälp av en frag grenade och en molotov samt skott i ryggen på Felix "KlubbaDeluxe" Carlsson. Därmed var 556 Mafia ute och förlorade sin chans att ta hem Fragleague, den kvarvarande utmanaren om första platsen Panthers var fortfarande vid liv men det skulle krävas ett mindre mirakel för att de skulle kunna utmana Lemondogs. Till slut var det Lemondogs som tog hem sista kartan och hela säsongen.

1. Lemondogs — 30 000 SEK
2. Panthers Gaming — 20 000 SEK
3. 556 Mafia — 15 000 SEK
4. Great People Only — 10 000 SEK
5. Meet Your Makers — 5 000 SEK

Totalställning efter alla rundor spelade

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..