×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Duttdutt vinner första säsongen av Fragleague CS:GO

3
Nu står det färdigt att Duttdutt plockar hem den första säsongen av Fragleague. Det svenska laget lyckades plocka hem ligan med bara tre förlorade kartor.
Den inledande säsongen av Fragleague CS:GO är näst intill färdigspelad. Endast en match återstår för att avgörande den slutliga tabellen. Detta spelar dock ingen roll för Duttdutt som redan har säkrat förstaplatsen. Det svenska laget gick starkt ut i ligan och saktade aldrig riktigt ner. De förlorade endast 3 av de 18 kartor som de spelade.

Lagets AWP-spelare, Alex "PALM1" Palm, hade följande att säga om vinsten: "Det kändes riktigt bra att vinna fragleague, det bevisar att vi har gjort någonting bra! Och vi har trottsallt inte praccat mycket så man kan förvänta sig ännu högre prestationer av oss i kommande tuneringar!"
Duttdutt, lett av Hugo "huggan" Cortes Lopez, plockar nu hem 50 000 kronor för vinsten och behåller då såklart sin plats för nästa säsong. huggan har dock gått ut på Twitter och skriver att han söker efter nya spelare inför nästa säsong. Huruvida detta påverkar lagets nuvarande lina är inte känt för tillfället.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..