×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Danny från ArgaSkånskaMän gästar Fragleague — PUBG avgörs ikväll

1
I kvällens Fragleague gästar Danny Pedersen från ArgaSkånskaMän studion. Utöver gästsegmentet kommer vi köra en division 1-special i CS:GO och såklart får vi se när Top Division avgörs i PUBG.
Dagens Fragleague Sunday kommer i sedvanlig ordning starta klockan 15:15 med Therese "Szanto" Szanto, Alexander "Zeweig" Lind och Lucas "Tenshi" Collard som går igenom Esportveckan, veckans Fragleague-matcher och försnack inför CS:GO-matcherna. De matcherna kommer idag vara en division 1-special där vi får se två kartor från det vinnande laget av grupp A, Marshalk.

I PUBG kommer vi ikväll få se vilket lag som tar hem den första säsongen av Fragleague. Just nu är det 556 Mafia som ligger högst upp i tabellen med sina 6724 poäng, följt av Lemondogs med 6330 poäng. I resten av tabellen är det väldigt öppet och många lag har chansen att placera sig högt upp. Se när första säsongen av Fragleague PUBG avgörs 19:00.

Se sändningen i sin helhet via twitch.tv/fragbite


Artikelbild: Sveriges Radio

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..