×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Norden

Det hettar till i Fragleague PUBG — sjätte och sjunde omgången spelad

2
Efter en veckas uppehåll var det återigen dags att ta igen för förlorad tid och totalt var det sex kartor som skulle spelas, tre på Miramar och tre på Erangel. Efter sex bra kartor av Meet Your Makers lyckas de klättra från sjundeplats till en tredje och utmanar nu toppen med bara två omgångar kvar att spela.
Det är nu två veckor sen vi senast hade PUBG action i Fragleague på grund av PEL kvalet som spelades förra veckan. Därmed spelades det två omgångar denna helgen, tre matcher på Miramar och tre på Erangel. Först ut var Miramar och Meet Your Makers såg ostoppbara ut när de plocka på sig frag efter frag. De hade även alla spelare vid liv när det bara var dem och Eyeballers kvar stötte de på patrull när Daniel "SIEMPRE" Berglund överraskade dem med sin position. Detta ledde till slut till en första placering för gubbarna i Eyeballers men MYM vann första kartan i poäng tack vare sina 14 frags.

I den andra matchen för dagen visade återigen MYM hur starka de är, med starkt spel och en hel del frags tog de sig återigen till en 4v3 situation där Vikingz stod mellan dem och en kartvinst. Där satte Øystein "Eye1" Ragde stopp för den norsk-svenska kvarteten när han plockade ner Patrick "Flow1e" Florelius och inhopparen Beecube i en 1v2 och Vikingz tog därmed hem kartan med hela 12 frags. Med en omgång kvar på Miramar fick 556 Mafia en utmärkt position på toppen av ett berg, med cirkeln på deras sida så plockade de på sig en hel del frags och men när det var dags för dem att lämna sin fästning stod MYM i vägen. De visade sig dock inte vara några större bekymmer och de plockade ner alla fyra utan att förlora någon. Nu var det bara Quickmath och Ambush Esport kvar och efter att Ambush tunnade ut finnarna kunde 556 Mafia ta hem den tredje kartan för dagen.

Miramar var nu bakom oss och det var dags för Erangel, 556 Mafia hade fått blodsmak efter deras förra vinst och första rundan på Erangel stod de för totalt 20 frags, vilket tangerar Eyeballers tidigare rekord i antal frags på en enskild karta. Med denna monstruösa insats tog de hem första kartan. I den andra rundann på Erangel såg vi återigen Meet Your Makers i toppskiktet, denna gång blev det dock bara en fjärdeplats för dem, de som tog hem kartan var finnarna i Great People Only som vann kampen mot Excelerate Gaming och plockade sedan upp den kvarvarande spelaren från Ex-XI Esport.

I den sjätte och sista kartan för kvällen tog cirkeln oss till de öppna fälten öster om stenbrottet, Panthers Gaming fastnade i ett skjul mitt på fältet men kunde försvara sig mot danskarna i Ambush dock inte utan att förlora alla utom en. De var dock inte enbart under press från danskarna utan även från Finstack som hade position på andra sidan av skjulet, när rökgranaterna hade lagt sig var det Finstack som stod som segrare i den sista kartan för kvällen med nio frags totalt.

Gårdagens matcher betyder att 556 Mafia åter går upp i ledning, tätt följda av både Panthers och Meet Your Makers. De stora segrarrna från igår är Meet Your Makers som tog sig från sjunde till tredjeplats. Med två omgångar kvar att spela är det jämnt i toppen, här är totalställningarna:

1. 556 Mafia 6116p
(Patric "p4tr1c" Frölander,Alexander "Twite88" Djerf, Felix "KlubbaDeluxe" Carlsson, Fredrik "fredzw0w" Lindahl)
2. Panthers Gaming 5452p
(Markus "Pikzen" Brännström, Johan "Taylor" Taylor, Alexander "noth" Selfwin, Martin "Pjeh" H. Aamyri)
3. Meet Your Makers 5418p
(Christopher "Stoff" Bergsten, Patrick "Flow1e" Florelius, Marius "Doubles" Leite Hansen, Simon "Beecube" Kongelstad )
4. Eyeballers 5088p
(Christian "vilden" Lidström, Olof "archie" Ekdala, Daniel "SIEMPRE" Berglund, David "desp" Matthiasson)
5. Lemondogs 5084p
(Jonathan "rhyp" Eklund, "ducksflytogether", "malaria" , Peter "Mufufu" Reander, "ElCapitano", Sam "malleXD" Siouffi)
6. Ambush Esport 4828p
(Malte "Maltefar" Riis Vestergreen Rasmussen, Fredrik "Flamyy" Nielsen, Mikkel "Skjold" Skjoldager, Nicolai "Cardi" Petersen,)
7. Quickmath 4794p
(Jari "Sentex" Sammalniemi, "Jupezik", "tuhojuho", "Ensolenso")
8. Great People Only 4398p
("Kojootti", "Sampulax", "vitalii", "koiranpaska")
9. Excelerate Gaming 4378p
(Miika "miikaz" Kinnunen, Miro "Rustamar" Ruotsi, Saku "sKUIJKE" Sajakoski, Aki "TRYFFELI" Minkkinen)
10. Finstack 4284p
(Jere "JERPSi" Salmela, Jesse "Jorgeni" Kotaniemi, Eero "GoSuHannu" Sova, Timo "timmyZ" Salo )
11. Dreamcity 3938p
(Edvin "Xinssan" Granström , Håkon "Blankybants" Ödegård, Joakim "NHSofd00m" Danielsson, Anand "Anando" Olofsson)
12. Vikingz 3700p
(Thomas "Psybone" Pastwa, Øystein "Eye1" Ragde, Basel "Ducky-quack" Aboumoghdeb, Torbjørn "Chuw" Sævareid)
13. Ex-XI Esport 3074p
(Thomas "TheVenus" Nielsen, Jack "WooZiie" Christensen, Rasmus "Zosmo" Thorbjørnsen, Jakob "JakobKjaer" Kjaer)
14. Who Are You 2464p
(Lars "WAY_OGbacon" Jensen, Nikolaj "Clib" Madsen, Jamie "sp0tty" Sørensen, Mads "berendxd" Andersen)
15. Team-Zonk 2308p
("znakeormen", "L00t0r", "esmabertv", "konkelhumo")
16. Playmen 1004p
("Sammorack", "Zynj", "Deaglekotten", "Saabye")

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..