×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Ambush krossar Benekt i Fragleague — kryper närmre toppen

1
Under söndagens Fragleague så fick vi se Ambush möta Benekt. Det danska laget kunde lätt plocka hem matchen med 2-0 och ligger nu på en andraplats i Fragleague.
Det danska laget tog direkt kommando över den första kartan av matchen, Inferno. Med exceptionell kontroll över banan så hade Benekt svårt att ens komma nära någon av bombplatserna innan tiden började rinna ut. Ambush lyckades skrapa ihop sju rundor innan Benekt tog sin första. Den nästkommande rundan tog dock Ambush och tryckte ner Benekt på en eco. Kartan fortsatte efter det i samma spår och det danska laget kunde tillslut avsluta Inferno med 16-5.

Den andra kartan, Overpass, såg ut att börja starkare för Benekt. En vunnen pistolrunda gjorde att Benekt kunde ta fyra raka rundor. Ambush tog sig efter det i kragen och avslutade första halvan med 10-5. Andra halvan såg även den ut att börja starkt för det svensk-norsk-spanska laget Benekt. De lyckades plocka hem pistolrundan mycket tack vare tre snabba P2000-frags av Matilde "Mattye" Wiik. Rundan därefter lyckades Ambush överaska Benekt med fyra stycken AK-47 och plockade hem rundan enkelt. Benekt fick efter det inte mycket luft i matchen och Ambush kunde avsluta den andra kartan med 16-6.




Artikelbild: Ambush Esport

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..