×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Swedish partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors


Fragleague

Benekt ersätter Leaguefrag i Fragleagues högstadivision

0
Nu välkomnar Fragbite ett nytt lag till Fragleagues högstadivision. Laget som kommer att ta plats i ligan är inga mindre än Benekt, som tidigare spelat under LGB Esports, lett av norska Hege "Hedje" Botnen.
Vi är redan inne i den andra omgången av Fragleague och högstadivisionen har redan visat på storspel live i sändning. Nu har dock ett av lagen som spelat i högstadivisionen valt att lämna ligan efter att de lämnat walkover i de två inledande omgångarna.

Ersättarna blir inga mindre än Benekt, tidigare LGB Esports, som vi välkomnar till ligan. Laget var tänkt att spela i högstadivisionen, men fick tyvärr inte plats, vilket gör att de nu blir de självklara ersättarna. Laget är ett av världens toppande damlag och har deltagit i en rad olika turneringar. Femman består av två svenska spelare, två norska och en spanjor som redan visat framfötterna mot diverse herrlag i andra ligor.

"We are very thankful to Fragbite for giving us this amazing opportunity. Fragleague is this years most exciting new project and we know this will be a place we can get a lot of experience that will elevate us both as individuals and as a team", säger lagkaptenen Hege "Hedje" Botnen till Fragbite.

Laget kommer nu in i ligan med två missade speltillfällen. Detta innebär att vi kommer att koordinera matcherna de missat med resterande lag under säsongens gång. Varmt välkomna till Fragleague Benekt!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..