×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragleague sponsorsFragleague sponsorsFragleague sponsors


Fragleague

250 000 kronor i potten - nu kan ni anmäla er till Fragleague

4
Fragleague är ett helt nytt divisionssystem där lag i alla olika nivåer kan hitta en division som passar dem. Bortsett från att erbjuda 250 000 kronor i potten kommer Fragleague erbjuda maffiga sändningar med olika profiler inom CS:GO och PUBG.
Med bara dagar kvar av anmälningsperioden bör du hitta polarna, bilda ett lag och anmäla er till Fragleagues allra första säsong i PUBG och CS:GO.

Syftet med Fragleague är att erbjuda er, våra läsare, och självklart en massa andra en möjlighet att tävla på ett seriöst sätt. Fragleague är nämligen ett divisionssystem för alla. Är du bra? Då ska du kanske lira i högsta ligan. Är du lite sämre? Ja, då är det kanske division 3 som gäller.

250 000 kronor i potten

Säsong 1 startar den 25e September med en total prispott på 250 000 SEK och produktpriser. Varje söndag kommer det att vara en Fragleague Studio Show som innehåller highlightade matcher från högstadivisionerna i både CS:GO och PUBG. Intressant redaktionellt innehåll runt Fragleague och esportscenen tillsammans med spännande gäster är också att vänta varje vecka.PUBG är för tillfället under stängd beta på Faceit så för att anmäla er behövs beta access. Om ni inte har det ännu så är det bara att använda nyckeln "FRAGLEAGUE2018" på PUBG-sektionen.


Diskussioner fram och tillbaka, ihop med utveckling för att ta fram den absolut bästa turneringsupplevelsen för er, spelarna, har vi ingått ett samarbete med Faceit. Hela ligan, både CS:GO och PUBG, kommer att spelas på deras platform, med deras antifusk, i ett klimat många redan är bekanta med och uppskattar.

Så blir ni tilldelade en division

När registreringen stängs, den 20e september, kommer ni att bli tilldelade en division anpassad för er skill. Den kommer att avgöra på hur ni placerat er i våra tidigare turneringar, försäsongen, övriga turneringar samt eran Faceit skill-nivå. Ni kommer att få en inbjudan till den division ni blivit tilldelad och kommer att ha TRE DAGAR PÅ ER ATT ACCEPTERA eran plats.

Mer info finns tillgänglig på Fragleague.com och om ni har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till vuggo eller kappez på vår discord-server eller skicka ett mail direkt till vuggo [at] fragbite.com.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..