×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
2

SpelPåven - En Okristligt fin kanal!

Postat av SpelPåven den 12 December 2018, 23:09
2 kommentarer · 364 träffar
Heliga Hallå!

SpelPåven är helt enkelt en idé som kom till mig en sen natt då en väns kanal tydligen betydde det på något annat språk. Jag skrattade häcken av mig ett tag och bestämde mig sen för att sno namnet så fort jag bara kunde. Att göra videos på Youtube är något jag länge velat göra på en liten hobbynivå, och nu kände jag att det var dags. Jag gör det mest för mig själv, då jag tycker det är sjukt roligt att göra, men självklart vore det kul om folk kollade på mina videos också! Anledningen att jag startar denna tråden är först och främst för att söka feedback. Självklart blir det lite gratisreklam för kanalen också, men för mig är feedbacken i fokus. Ni får supergärna kika mina videos och sedan kommentera antingen här på forumet eller på videon med tips och tricks på vad jag kan förbättra eller vad ni tycker jag gör bra och bör fortsätta med. Tips på spel att spela är också uppskattat då min kanal kommer vara relativt bred.

Så vad kommer kanalen ha för innehåll? Det kommer som sagt vara en rätt bred kanal (inom spel alltså) med olika let´s plays och dylikt, men ett spel som alltid kommer dyka upp är FIFA då det är vad jag velat göra från början. Givetvis är mer retrospel något som jag kommer lägga upp framöver också, och jag har en idé som jag tänker sätta igång med snart. Mitt sätt att sticka ut är väl främst min lilla hatt jag har på mig i klippen, annars försöker jag mest vara mig själv och prata om det som dyker upp. Det hela är spontant och inget manus kommer att finnas någonsin.

Nedan kommer jag att länka lite klipp från kanalen och framöver kommer jag uppdatera tråden med nya klipp! Om ni väljer att titta så tar jag som sagt gärna emot feedback angående saker..

Men nog tjatat! Nu lämnar jag tittandet till er

Hallelujah, och hejdå!

https://youtu.be/g9sx-ePAm8Y
https://youtu.be/3dKyZS3ngJY
https://youtu.be/6r6HO7huUiU
https://youtu.be/LDfvRDtY2ns
Föregående tråd
Nästa tråd

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..