×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
6

Helsvensk final i MLG X-games - Alliance vs NiP

Postat av Sgt.Meatrose den 7 Juni 2015, 20:42
33 kommentarer · 1 265 träffar
Trodde att det skulle finnas någon nyhet om detta eller om faktumet att Alliance, på sin väg mot finalen, besegrade två lag som blev direkt inbjudna till The International 5 (EG och Team Malaysia/Fnatic). Hur som helst, eftersom det börjar dra ihop sig så postar jag en liten tråd som kanske kan tjäna till att någon som är sugen att se matchen får chansen att göra det.

Matchen startar alldeles strax. Spelarna håller på och förbereder sig och eftersom matchen om tredjepriset (som Fnatic vann mot London Conspiracy) drog ut på tiden så sätter de nog igång med finalen så snart som möjligt.

Tyvärr (eftersom det är MLG) så sänds inte detta på Twitch och därför finns det väl risk att många som normalt sett skulle se matchen inte ens vet att den går av stapeln nu. Följ länken nedan om ni vill se finalen:

http://tv.majorleaguegaming.com/channel/joinDOTA

Go Alliance!

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..