×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Lumpen Suger.

Postat av Mike Royale den 22 Oktober 2009, 00:11
52 kommentarer · 2 033 träffar
Greetings FBare.

Kan börja med att säga att jag gjort lumpen i snart ett år, och det har sugit hårt.. Insatssoldat F21..

Det började med grundutbildning som alla har när dom rycker in, vilket är en utbildning där du får lära dig basic saker som du måste kunna för att kunna bli en "soldat". Grundutbildning avslutas med ett soldatprov som ska vara fysiskt och psykiskt utmanande, vilket det också var... Allt detta under 3 månader..

Efter grundutbildningen kommer en skyddsvaktsutbildning som varade i 1 månad. Där fick vi lära oss om juridik och vilka rättigheter vi hade som skyddsvakter, lära oss om hur man omhändertar personer osv...

Det som jag berättat hitils har varit helt okej och vissa stunder ganska kul. Men nu kommer det som har varit riktigt tråkigt...

Vi kommer till vakten, alla tycker det ska bli skit skönt att slappna av och slippa göra någonting. Det var skönt till en början, sitta och titta på tv 14 timmar om dagen och ha max 2 timmar utav fys eller utbildning. Som ni kanske förstår så blir alla dessa timmar av tv tittande ganska uttjatat. Befälen lovar oss utbildning som vi aldrig får. Ibland är befälen så lata att när vi ska ha utbildning så ger dom oss fys istället och säger att det tillhör tjänsten att vara i bra fysisk form.

För att skapa en diskussion runt Lumpen så frågar jag följande:

Har du gjort lumpen eller ska göra?
Vad är dina synpunkter på lumpen?

MVH / Perssa

Borde vi avskaffa försvarsmakten?

205 personer har röstat

52 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 52 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..