×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Gud BEVISAS med uteslutnings-metoden.!!!

Postat av Fick en Snilleblixt den 25 Juli 2008, 20:29
629 kommentarer · 2 092 träffar
.

ENKELT!


FINNS BARA TVÅ ALTERNATIV TILL UNIVERSUMS URSPRUNG...1. Att vår Skapare (som måste vara evig*) skapade universum!


2. Att universum trollade fram sig själv från tomma intet!FINNS ÖVERHUVUDTAGET INGA ANDRA ALTERNATIV...!!!Eftersom ALTERNATIV 2 är fullständigt TOTALT OMÖJLIGT (ingenting kan komma från tomma intet, och ej heller kan något skapa sig själv), så återstår bara alternativ 1...
Ni som händelsevis tror att vårt MATERIELLA UNIVERSUM aldrig har skapats, utan är evigt, har tyvärr misstagit er, för om vårt materiella universum skulle ha funnits för evigt, så skulle vi aldrig kunna befinna oss i nutid, eftersom det skulle ta en oändlig tid att överhuvudtaget komma till nutid från dåtid! Utan en begynnelse kan inte tiden ta sig från dåtid till framtid, med tanke på att tiden inte kan ha någon gång, om den inte först har igångsatts!


Universum kräver alltså en begynnelse, en början, för att tiden ska kunna passera från dåtid till framtid! Utan någon början, finns vare sig någon dåtid eller framtid, eftersom dåtid och framtid är relativa begrepp och därmed beroende av en starttid!


Till och med våra vetenskapsmän håller med mig, att universum har skapats, att den inte är evig!
SLUTSATS?


Just precis, genom denna korrekta uteslutningsmetod, så har vi det definitiva BEVISET på att UNIVERSUM måste ha SKAPATS av vår SKAPARE!HÄR BEVISAS LOGISKT att GUD, vår Skapare, måste vara EVIG, och varför ingen annan än Han kan vara universums ORSAK:


* http://www.fragbite.com/?threa dID=717579


* http://www.fragbite.com/?threa dID=605933SOLKLART....ELLER HUR?
TILL DISKUSSION:


Kära vänner, har ni några logiska motargument mot att vår Skapare skulle ha skapat skapelsen?


Om inte...så får ni nog snällt acceptera allas vår gemensamma Skapare!

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)....Herren vare med er!


Aum, Om tat sat, Hare Krishna


Eder evigt tillgivne,

Fick en Snilleblixt

.

Hur skapades universum?

619 personer har röstat
Föregående tråd

629 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 629 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..