×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Krypto med AI - robotar

Postat av stoffmeister92 den 14 Augusti 2022, 09:18
2 kommentarer · 342 träffar
Jag kom in på kryptomarknaden genom en bekant som visade mig hur hen gjorde för att tjäna mera krypto med hjälpa av en AI-robot. Tyckte det såg för bra ut och gör det fortfarande, men det har funkat än så länge. Och min kompis ska tydligen har hållit på ett tag och drar in en hel del. Och på grund av detta har jag försökt forska vidare lite har även hittat ännu en som är väldigt snarlikt fast från en svensk som kan få prata med där innan samt även upptäckt att det finns även en del som kör på metavere nft art som jag inte tagit någon närmare titt på. Känner fler till er av sånt här? För jag har inte hittat mycket men ändå lite på kort tid.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..