×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Saknar Guitar Hero - tiden.

Postat av Sajjmon123 den 31 Juli 2022, 03:24
2 kommentarer · 257 träffar
Allt var bättre förr fast man inte trodde det, man kunde plocka upp varsin plastleksak och spela ihop med folk man inte kände, alla kunde vara med och alla visste reglerna.

Vad finns det för motsvarighet idag liksom, tjejer vill oftast inte spela samma spel som killar, därför var GH bra, för t.om tjejerna kunde digga med i musiken.

Visst kan man plocka upp gamla spelen och lira, men saken är att ingen annan är intresserad, folk blir bara intresserade om det är något nytt som står framför dom.

Karaoke känns med enormt utdött, folk verkar inte köra det mer, inte ens på uteställen finns det i princip kvar.

Singstar, lika dött där, vet ingen som spelat det på år och dagar.

Så vad är det egentligen som gäller nuförtiden när folk festar och vill komma igång? Ser att en del på min Facebook gått tillbaka till rötterna, alltså äldre elr modernare brädspel med tärningar och gubbar etc.

Vad gör ni på förresten?

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..