×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Använder du twitch.tv? Bidra till vår kandidatuppsats!

Postat av KandidatuppsatsTwitch den 15 April 2022, 13:51
0 kommentarer · 222 träffar
Hej! Vi är två studenter på Lunds Universitet som just nu skriver vår kandidatuppsats inom ämnet psykologi. Vi är själva väldigt intresserade av livestreaming och gaming, vilket är varför vi vill undersöka hur användningen av livestreamingtjänsten Twitch påverkar mänskligt beteende. Forskningen som görs om livestreaming är generellt ganska tunn, så här får ni en chans att bidra till utökandet av den!
Vi söker dig som är 18 år eller över samt kollar på twitch för att delta i vår studie, den tar runt 10-15 minuter att genomföra. Evig tacksamhet till er som deltar!
Om ni har några frågor är våra kontaktuppgifter: Malcolm van der Meijs (ma3818va-s@student.lu.se) och William Lahtela (wi2887la-s@student.lu.se).
https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_71yZNAT3euB3HJs
Föregående tråd

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..