×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Är du intresserad av att delta i en vetenskaplig studie om eSport? Kolla hit!

Postat av Iam_eKay den 3 December 2020, 14:14
3 kommentarer · 1 699 träffar
https://forms.gle/Zcp1d4XuPFBSAnnt8 Tja, jag heter Erik och läser sista året på Högskolan i Halmstad där jag läser Psykologi inriktning idrott och motion. Tillsammans med min kurskollega Kristoffer så genomför vi nu vårt examensarbete i form av en vetenskaplig studie som avser att studera eSport-spelares erfarenheter av att kombinera gymnasie- eller högskolestudier med eSport. Detta för att kunna gräva fram kunskap som kan hjälpa till att driva eSporten framåt i Sverige. För att få fram de detaljer som är nödvändiga för att beskriva dessa erfarenheter behöver vi intervjua eSport-spelare som befinner sig i dessa miljöer.

Vi söker dig som studerar på en gymnasieskola med eSport-inriktning eller som erbjuder möjligheter att kombinera studier med en eSport satsning.
Vi söker även dig som kombinerar högskole/universitet studier med eSportande på nationell eller internationell elitnivå.

Vi har inga begränsningar gällande typ av eSport eller kön. Gällande ålder så bör du vara 16 eller äldre.

Om detta låter intressant hittar du mer information om hur du går vidare med att delta i denna online-enkät: https://forms.gle/Zcp1d4XuPFBSAnnt8

Låter detta intressant eller om du har frågor/funderingar, dra ett PM här, skriv i tråden eller maila mig: erikal18@student.hh.se

Tack för ditt intresse!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..